İçerik:
Taze tavuk eti (18 %), çiğ somon (12 %), taze hindi eti (10 %), çiğ bütün pasifik berlamı(4 %), çiğ bütün ringa balığı (4 %), çiğ hindi ciğeri (4 %), taze tavuk sakatatları (karaciğer, kalp) (4 %), taze yumurta (4 %), suyu alınmış hindi eti (%4), suyu alınmış tavuk eti (%4), suyu alınmış ringa balığı (%4), suyu alınmış tavuk karaciğeri (%4), suyu alınmış yumurta (%4), bütün kırmızı mercimek, bütün pinto fasulyeleri, tavuk yağı (%3), bütün yeşil mercimek, bütün etiyopya fasulyeleri, bütün nohut, bütün bezelye, kömürbalığı yağı (%2), mercimek lifi, Yeni Zelanda çiğ yeşil midyesi, kurutulmuş yosun, taze bütün balkabağı, taze bütün kabak, tuz, kurutulmuş hindiba kökü, taze bütün elma, taze bütün havuç, taze bütün armut, taze yeşil kabak, taze pancar yaprakları, taze kara lahana, taze ıspanak, taze şalgam yaprakları, bütün kızılcık, bütün yaban mersini, bütün saskatoon meyveleri, zerdeçal, devedikeni, dulavratotu kökü, lavanta, hatmi otu kökü, kuşburnu.
TAKVİYELER (kg başına): Teknolojik Takviyeler: 1b306(i) Bitkisel yağlardan tokoferol ekstresi: 121 mg, 1a330 Sitrik asit: 40 mg Duyusal Takviyeler: Biberiye özü: 80 mg.
Besinsel Takviyeler: 3b612 (Çinko: 120 mg), 3b407 (Bakır: 11 mg), 3a821 Vitamin B1: 120 mg, 3a825i Vitamin B2: 20 mg, 3a314 Niasin: 200 mg, 3a841 Kalsiyum-D-Pantotenat: 60 mg, 3a831 Vitamin B6: 35 mg, 3a316 Folik Asit: 7 mg, 3a835 Vitamin B12: 0,2 mg, 3a700 Vitamin E: 500 IU. Zooteknik Takviyeler: 4b1707 Enterococcus faecium DSM 10663 / NCIMB 10415 1x109 CFU.
Analiz: Ham protein 38 %, Ham Yağ 20 %, Ham kül 9 %, Ham Lif 4 %, Nem 12 %, Kalsiyum 1,3 %, Fosfor 0,9 %, Omega - 6 Yağ Asitleri 3 %, Omega - 3 Yağ Asitleri 1 %, DHA / EPA 0,25 % / 0,3 %. KALORİ İÇERİĞİ (hesaplanan): Metabolik Enerji 4000 kcal/kg (500 kcal başına 250 ml/ 125 g kupa).